Welkom op de crowdfunding pagina van mijn nieuwe album Dogheart. Op het album zullen 13 liedjes komen te staan, over harten van mensen, honden, eilanden, bomen en anderen. En ook over andere dingen. Om Dogheart te kunnen opnemen en uitbrengen, heb ik geld nodig. Voor 600 euro kan ik het album opnemen, laten mixen en masteren, en uitbrengen als digitale download. Voor 1700 euro kan ik CD's laten persen en laten verpakken in een digipack met een boekje met de teksten. Dat is eigenlijk wel het doel. Voor 2000 euro zal er tevens een boekje verschijnen met verhalen, tekeningen en foto's, in gelimiteerde oplage (100 exemplaren). Voor meer dan 2000 euro komt er een concert met beeld erbij.

Vanaf begin juli zal ik een weblog bijhouden over de totstandkoming van het album.

De teller staat nu op €750,- euro.

Voor de mensen die mij niet kennen, ik ben Eva Meijer en hier kun je mijn eerdere albums beluisteren. Die zijn nog te bestellen, op Het heden en Metamorphosis na (die zijn allebei uitverkocht).

Met je bijdrage kun je beloningen verdienen. Voor particulieren:

€10 - digitale download van het album in volledige kwaliteit

€25 - digitale download en CD (verpakt als digipack, met een boekje met liedteksten)

€50 - digitale download, CD, boekje met tekeningen (handgemaakt of gedrukt, afhankelijk van de hoeveelheid geld die ingezameld wordt)

€100 - digitale download, CD, boekje met tekeningen, vermelding in het CD-boekje

€ 250 - digitale download, CD, boekje met tekeningen, vermelding in het CD-boekje, huiskamerconcert (kan ook via skype)

€ 500 - digitale download, CD, boekje met tekeningen, vermelding in het CD-boekje, huiskamerconcert en een CD met vijf liedjes die niet op het album verschijnen en die ik ook niet elders zal uitbrengen

€ 1000 - digitale download, CD, boekje met tekeningen, vermelding in het CD-boekje als supersponsor, huiskamerconcert op maat (jij bepaalt de setlist) met soep en een CD met vijf liedjes die niet op het album verschijnen, alsmede toegang tot al mijn optredens in het najaar en een gesigneerd exemplaar van mijn nieuwe roman

Voor bedrijven:

€500 - een ongelimiteerd aantal digitale downloads, een concert voor uw werknemers

€1000 - een ongelimiteerd aantal digitale downloads, een concert voor uw werknemers, 25 CD's

€ 2000 - een ongelimiteerd aantal digitale downloads, een concert voor uw werknemers, 50 CD's en een krant over uw bedrijf met tekeningen en verhalen (daarvoor moet ik wel een paar dagen bij u over de vloer komen)

 

Mocht je/u willen bijdragen of meer informatie willen, mail dan naar info apenstaartje evameijer.nl. Alvast bedankt!

Disclaimer: Als u bijdraagt, krijgt u uw geld niet terug, ook niet als er geen fysieke CD's komen. Dan brand ik wel een CD voor u. Het album zal als het goed is eind 2013 verschijnen maar dat zou ook later kunnen worden. Ik maak begin juli duidelijk tot wanneer er bijgedragen kan worden. Ik geef geen inzicht in de financiën. Behalve bovengenoemde tegenprestaties ben ik nergens toe verplicht.